Olemme palveluksessasi

tulossa

Aona Laht

KIINTEISTÖAVUSTAJA

Puh. 050 525 1445
asiakaspalvelu@kihateam.fi

Kiinteistöassistentti neuvoo ja auttaa sinua monissa asumiseen liittyvissä asioissa ja toimii isännöitsijän ja toimiston apuhenkilönä. Kiinteistösihteeri auttaa asiakaspalvelun ohella mm. autopaikkoihin, saunavuoroihin, avainasioihin liittyvissä asioissa, välittää palvelupyyntöjä eteenpäin ja häneltä voit myös tilata erilaisia asiakirjoja.

Marice Haldin-Granith

IAT, Auktorisoitu isännöitsijä

Puh. 045 7838 6422
marice.hg@kihateam.fi

Marice on energinen ja kokenut ratkaisulähtöinen isännöitsijä! Marice opiskelee tällä hetkellä IEAT- isännöitsijätutkintoa. Maricelle on tärkeää olla saatavilla asiakkaille ja antaa rahalle vastinetta.

Leif Norrgård

ISÄNNÖITSIJÄ

Puh. 050 587 0727
leif.norrgard@kihateam.fi

Leifilla on monen vuoden kokemus yritysjohtajuudesta ja hän on käytännönläheinen tehdessään työtään. ”Minulle isännöitsijyys on kiinteistöjen hoitaminen taloudellisesti sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä”.

ingemar teir

Ingemar Teir

Isännöitsijä

Puh. 045 857 3239
ingemar.teir@kihateam.fi

Ingemar on palvelualtis ja asiakaslähtöinen isännöitsijä. Ingemar hoitaa nopeasti ja tehokkaasti osakkeenomistajan/asukkaiden asioita.

elvira

Elvira Backman-Gutic

Kiinteistö ja Taloushallinto

Puh. 050 447 8030
elvira.bg@kihateam.fi

Elviralla on yli 25 vuoden kokemus taloushallinnosta. Elvira on toiminut mm. BUMA-Team Oy:ssa tiiminvetäjänä taloushallintotiimille ja itsenäisesti vastannut useiden yhtiöiden taloushallinnosta ja myös ollut auttamassa ja konsultoimassa isännöitsijöitä. Elviran käsissä Teidän taloushallinnonne on turvallisissa käsissä!

Johnny Backman

TALOUDEN- JA KIINTEISTÖVEROASIOIDEN ASIANTUNTIJA

Puh. 040 725 7605
johnny.backman@kihateam.fi

Johnny oli yksi isännöitsijätoimisto Oy BUMA-Team Ltd Ab:nn perustajista, missä hänen päävastuunsa oli taloushallintopalvelujen tuotannosta. Johnny hoitaa erikoisosaamisellaan monien sekä pienien että isojen että pienien asunto-, kiinteistö-, sekä liikeyhtiöiden taloushallinto ja veroasioita. Hän toimii myös isännöitsjänä.

mats ylipanula

Mats Yli-Panula

Kiinteistöhallinnan asiantuntija

Puh. 045 142 9058
mats.ylipanula@kihateam.fi

Mats oli yksi perustaja ja isännöitsijä BUMA-Team Oy:ssä. Matsilla on erittäin paljon kokemusta niin isoista kuin pienistäkin talo- ja kiinteistöyhtiöistä. Matsin erikoisosaamista on teknisesti vaativat projektit. Hän mm. on vetänyt hanketta joka nimettiin vuoden julkisivuremontiksi 2013.

Hanna Stenholm

Kiinteistöjuridiikka, varatuomari

Puh. 0400 413 995
hanna.stenholm@kihateam.fi

Hanna on asiantuntijamme asunto- ja kiinteistöoikeudellisissa asioissa. Hänellä on monen vuoden kokemus kiinteistö- ja finanssialalta. Hän johtaa myös omaa lakiasiaintoimistonsa missä palvellaan sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä erilaisissa oikeudellisissa asioissa.


Ota heti yhteyttä niin aloitetaan yhteistyö!