Olemme palveluksessasi

ingemar teir

Ingemar Teir

Isännöitsijä

Puh. 045 857 3239
ingemar.teir@kihateam.fi

Ingemar on palvelualtis ja asiakaslähtöinen isännöitsijä. Ingemar hoitaa nopeasti ja tehokkaasti osakkeenomistajan/asukkaiden asioita.

mats ylipanula

Mats Yli-Panula

Kiinteistöhallinnan asiantuntija

Puh. 045 142 9058
mats.ylipanula@kihateam.fi

Mats oli yksi perustaja ja isännöitsijä BUMA-Team Oy:ssä. Matsilla on erittäin paljon kokemusta niin isoista kuin pienistäkin talo- ja kiinteistöyhtiöistä. Matsin erikoisosaamista on teknisesti vaativat projektit. Hän mm. on vetänyt hanketta joka nimettiin vuoden julkisivuremontiksi 2013.

Marice Haldin-Granith

Isännöitsijä IAT

Puh. 045 7838 6422
marice.hg@kihateam.fi

Marice on energinen ja kokenut ratkaisulähtöinen isännöitsijä! Marice opiskelee tällä hetkellä IEAT- isännöitsijätutkintoa. Maricelle on tärkeää olla saatavilla asiakkaille ja antaa rahalle vastinetta.

elvira

Elvira Backman-Gutic

Kiinteistö ja Taloushallinto

Puh. 050 447 8030
elvira.bg@kihateam.fi

Elviralla on yli 25 vuoden kokemus taloushallinnosta. Elvira on toiminut mm. BUMA-Team Oy:ssa tiiminvetäjänä taloushallintotiimille ja itsenäisesti vastannut useiden yhtiöiden taloushallinnosta ja myös ollut auttamassa ja konsultoimassa isännöitsijöitä. Elviran käsissä Teidän taloushallinnonne on turvallisissa käsissä!

Hanna Stenholm

Kiinteistöjuridiikka, varatuomari

Puh. 0400 413 995
hanna.stenholm@kihateam.fi

Hanna on asiantuntijamme asunto- ja kiinteistöoikeudellisissa asioissa. Hänellä on monen vuoden kokemus kiinteistö- ja finanssialalta. Hän johtaa myös omaa lakiasiaintoimistonsa missä palvellaan sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä erilaisissa oikeudellisissa asioissa.


Ota heti yhteyttä niin aloitetaan yhteistyö!