Vi betjänar dig

ingemar teir

Ingemar Teir

Disponent

Tel. 045 857 3239
ingemar.teir@kihateam.fi

Ingemar är en mycket serviceinriktad och kundvänlig disponent. Han tar med snabbhet och effektivitet hand om aktieägarens/den boendes ärenden.

mats ylipanula

Mats Yli-Panula

Sakkunnig inom fastighetsförvaltning

Tel. 045 142 9058
mats.ylipanula@kihateam.fi

Mats var en av grundarna av och disponent i Oy BUMA-Team Lt Ab. Mats har alltså massvis med erfarenhet från omhänderhavande av både stora och små bostads- och fastighetsbolag Mats specialområde är handhavande av tekniskt krävande projekt. Han har bland annat lett ett projekt som fått omnämnande som årets Fasadrenovering 2013

Marice Haldin-Granith

Disponent IAT

Tel. 045 7838 6422
marice.hg@kihateam.fi

Marice är en energisk och lösningsinriktad disponent med erfarenhet! Hon utbildar sig för tillfället till IEAT-disponent. För Marice är det viktigt att vara tillgänglig för kunden och att hen vet vad hen betalar för.

elvira

Elvira Backman-Gutic

Fastighets- och ekonomiförvaltning

Tel. 050 447 8030
elvira.bg@kihateam.fi

Elviralla har över 25 års erfarenhet av ekonomiförvaltning Hon har under sin tid i Oy BUMa-Team Ltd Ab varit teamledare för ekonomiförvaltningsteamet och egenhändigt handhaft ekonomiförvaltningen för ett stort antal bolag, innefattande fakturering, låneandelskalkylering, löpande bokföring och inte minst budgetering. I uppdraget ingick även att verka som rådgörare/konsult åt disponenterna! Med hennes hjälp är Er ekonomiskötsel i säkra händer!

Hanna Stenholm

Sakkunning inom fastighetsjuridik, Vicehäradshövding

Tel. 0400 413 995
hanna.stenholm@kihateam.fi

Hanna är vår expert i bostads- och fastighetsrättsliga ärenden! Hon har många års erfarenhet från fastighets- och finansbranschen. Hon driver även sin egen juridiska byrå där hon betjänar både privatpersoner och företag i olika juridiska ärenden.


Ta kontakt så inleder vi samarbetet!