Vi betjänar dig

tulossa

Aona Laht

FASTIGHETSASSISTENT

Tel. 050 525 1445
asiakaspalvelu@kihateam.fi

Fastighetsassistenten hjälper dig och ger råd i många ärenden som berör boendet och hen fungerar som disponentens och kontorets stöd. Såsom en del av kundbetjäningen hjälper hen kunden i ärenden som berör bla. bilplatser, bastuturer samt nyckelhantering, vidarebefordrar servicebegäranden och av hen kan man även beställa olika dokument.

Marice Haldin-Granith

IAT, Auktoriserad disponent

Tel. 045 7838 6422
marice.hg@kihateam.fi

Marice är en energisk och lösningsinriktad disponent med erfarenhet! Hon utbildar sig för tillfället till IEAT-disponent. För Marice är det viktigt att vara tillgänglig för kunden och att hen vet vad hen betalar för.

Leif Norrgård

DISPONENT

Tel. 050 587 0727
leif.norrgard@kihateam.fi

Leif har mångårig erfarenhet av företagsledning och är praktiskt orienterad i sitt sätt att arbeta. ”För mig handlar disponentskapet om att ta hand om fastigheterna på ett ekonomiskt sätt både på kort- och lång sikt”

ingemar teir

Ingemar Teir

Disponent

Tel. 045 857 3239
ingemar.teir@kihateam.fi

Ingemar är en mycket serviceinriktad och kundvänlig disponent. Han tar med snabbhet och effektivitet hand om aktieägarens/den boendes ärenden.

elvira

Elvira Backman-Gutic

Fastighets- och ekonomiförvaltning

Tel. 050 447 8030
elvira.bg@kihateam.fi

Elviralla har över 25 års erfarenhet av ekonomiförvaltning Hon har under sin tid i Oy BUMa-Team Ltd Ab varit teamledare för ekonomiförvaltningsteamet och egenhändigt handhaft ekonomiförvaltningen för ett stort antal bolag, innefattande fakturering, låneandelskalkylering, löpande bokföring och inte minst budgetering. I uppdraget ingick även att verka som rådgörare/konsult åt disponenterna! Med hennes hjälp är Er ekonomiskötsel i säkra händer!

Johnny Backman

SAKKUNNING INOM EKONOMI OCH FASTIGHETSBESKATTNING

Tel. 040 725 7605
johnny.backman@kihateam.fi

Johnny var en av grundarna av disponentbyrån Oy BUMA-Team ltd Ab där han hade huvudansvaret för produktionen av ekonomitjänsterna. Med sitt specialkunnande så har Johnny under årens lopp handhaft om såväl stora som små bostads- fastighets-, och affärsbolags ekonomiförvaltning och skatteärenden. Johnny handhar även disponentuppdrag.

mats ylipanula

Mats Yli-Panula

Sakkunnig inom fastighetsförvaltning

Tel. 045 142 9058
mats.ylipanula@kihateam.fi

Mats var en av grundarna av och disponent i Oy BUMA-Team Lt Ab. Mats har alltså massvis med erfarenhet från omhänderhavande av både stora och små bostads- och fastighetsbolag Mats specialområde är handhavande av tekniskt krävande projekt. Han har bland annat lett ett projekt som fått omnämnande som årets Fasadrenovering 2013

Hanna Stenholm

Sakkunning inom fastighetsjuridik, Vicehäradshövding

Tel. 0400 413 995
hanna.stenholm@kihateam.fi

Hanna är vår expert i bostads- och fastighetsrättsliga ärenden! Hon har många års erfarenhet från fastighets- och finansbranschen. Hon driver även sin egen juridiska byrå där hon betjänar både privatpersoner och företag i olika juridiska ärenden.


Ta kontakt så inleder vi samarbetet!